Portálüveg és kirakatüveg

Esztétikus, egyedi és biztonságos kirakatüveget, portálüveget szeretne? A kirakatüveg az épület szerves része, és bár elválasztja a belső teret a külsőtől, rengeteg természetes fényt juttat be az üzlethelyiségbe a nagy üvegfelületen keresztül, ezenfelül az egyik legjobb marketingfelület a kereskedelemben, az eladás alappillére!

Szemet gyönyörködtető, biztonságos kirakatot szeretne? Ne keresgéljen tovább! Ha azt szeretné, hogy kirakatüvege eladja termékeit:
  • esztétikusan nézzen ki,
  • minden igényét kielégítse,
  • maximálisan betöltse funkcióját,

Akkor forduljon hozzám bizalommal! Ha én készítem el üvegportálját, biztos lehet benne, hogy a teljes munkafolyamatot profi szakemberre bízza, és az eredménnyel garantáltan elégedett lesz!

Tudta, hogy boltja legfőbb kommunikációs eszköze a kirakat? Nem hiába nevezik sokan a „néma eladó”-nak. Ez az egyik legfontosabb reklámeszköz, melynek feladata, hogy magára vonja a járókelők figyelmét. A kirakatnak ízlésesnek, mutatósnak, attraktívnak és feltűnőnek kell lennie. A kirakat ablakot nyit a vásárló számára, de nem csupán a termékekre, hanem az üzletre is. Segít abban is, hogy jó benyomás alakuljon ki az üzletedről a potenciális vásárlókban. A nézelődők az üvegen át azt is láthatják, mi történik bent az üzletben, a mozgás felhívja a figyelmet, és az „emberek bevonzzák az embereket”. A kirakat tükrözi az üzlet értékességét, esztétikáját, de arra is ügyelni kell, hogy ízlésvilágában illeszkedjen a bolthoz és a környezetéhez is.

Fontos szerep jut a korszerű, árnyékképződés nélküli megvilágításnak!

De a megvilágítás csak akkor lehet tökéletes, ha a fényárban úszó kirakatüveged maga a megtestesült szépség és minőség, mely eleganciájával minden tekintetet magára vonz. Ugye már látod is magad előtt?

A kirakat közvetlen kapcsolatot jelent a vásárlóval, aki saját szemével tekintheti meg a választékot, és eldöntheti, érdekli-e a kínálat. A kirakatrendezés művészete azonban nem csak a bemutatott áruk elrendezésének megtervezését jelenti, hanem a kirakatüveg helyes megválasztását és szakszerű beépítését is. A kirakatot bármikor megváltoztathatjuk, átrendezhetjük, de természetesen a kirakatüveggel nem szeretnénk ugyanezt megtenni! Mindenki tartós, esztétikus, és biztonságos kirakatüveget szeretne, mely saját elképzeléseihez is 100 százalékosan igazodik!

Üzlete sikerét alapvetően meghatározza boltja külső megjelenése, ezért fontos, hogy profi szakemberre bízza kirakatüvegei megtervezését és kivitelezését!

Én segítek a megfelelő minőségű, biztonságos üveget kiválasztani üzlete számára! Bátran fantáziáljon, mert ha valami egyedit szeretne, én azt is megvalósítom számára!

Vállalom bármilyen kirakatfront, utcai üzlethelyiség, bevásárlóközpontban található üzlet, bár és étterem, kávézó, fodrászat, szépségszalon, bemutatóterem, autószalon, szupermarket, vagy iroda külső üvegezésének minőségi, szakszerű kivitelezését!

Többféle üvegezési lehetőség közül választhatsz! Nyilvánvalóan üzlethelyisége rendelkezik egy adott kerettel, amibe segítségemmel a legmegfelelőbb üveget választhatja. Ha a legjobbat szeretné, hívjon engem! Én elkötelezett vagyok a minőség iránt!

Kérjen most árajánlatot üvegportál készítésére!

Tanácstalan , milyen üveget válasszon?

Lépjen kapcsolatba velem, mondja el elképzeléseit, és bemutatom önnek azt a számtalan variációt, melyek közül kiválaszthatja a legmegfelelőbbet. Ha akarja, teljesen egyedi üvegezést kap az üzlete színben, méretben, formában, megmunkálásban! Természetesen döntéséhez profi segítséget kap személyemben.

Az eredmény egy különleges, esztétikus, és biztonságos kirakatüvegben fog testet ölteni, mely nem csak üzletét ékesíti, de a vásárlók szemét is mágnesként vonzza majd!

Nyilván önben is sarkalatos kérdést jelent a bolt biztonsága.

Az üvegnek nem elegendő dekoratívnak lennie, hanem védelmet is kell nyújtania a betörők, a vandálok, és akár tűz ellen is.

Nézze meg a többi elkészült üvegportált is >>>

A biztonság kulcskérdés minden üzlet, különösen az ékszerüzletek számára. A kirakatban bemutatott ékszerek, értékes

tárgyak nem csak a vásárlókat, de a tolvajokat is csalogatják. Komoly kihívást jelent olyan üveget találni egy kereskedő számára, mely egyszerre biztosítja a legtökéletesebb vizuális minőséget és a legmagasabb biztonságot.

A minőségi biztonsági üvegek a síküvegével szinte megegyező fényáteresztő-képességgel rendelkeznek, egyedi igények szerint megmunkálhatóak, betörés esetén sem keletkezik nyílás rajtuk, azaz egy tolvaj sem tud benyúlni rajtuk, hogy bármilyen értéket elemeljen.

A ragasztott biztonsági üvegek tökéletesen kielégítik nem csak az ékszerüzletek, hanem a bankok, a valutaváltók és a kiállított műkincsek védelmi igényeit is. Ezek az üvegek a legerősebb ütésnek is ellenállnak. Ha be is akarja valaki törni az üveget, az az üveglapok közötti fóliának köszönhetően nem törik szilánkokra, hanem egyben marad, melyen nem lehet áthatolni!

Ha ennél is erősebb üvegre van szüksége, golyóálló üveget is választhat, melyet az országban kapható legnagyobb kaliberű fegyverrel sem lehet átlőni!

Az általam beépített ragasztott biztonsági üvegek megfelelnek:

a vagyonvédelmi és személyvédelmi előírásoknak egyaránt. Ez azt jelenti, hogy garantáltan ellenállnak minden betörési kísérletnek, törésnek, és ha szükséges, a lőfegyvernek is.

A fóliarétegekkel összeragasztott üveg speciálisan úgy lett kialakítva, hogy a törött darabok a helyükön maradnak, így egyszerre biztosítják a védelmet, és azt, hogy nem okoznak személyi sérülést.

A ragasztott biztonsági üvegek további előnyei:

  • magas UV-szűrő képesség
  • kedvező hő- és hangszigetelő tulajdonság
  • egyedi igények szerinti megmunkálhatóság
Ha olyan kirakatüveget szeretne,

mely egyesíti a szépséget, a minőséget, a biztonságot és a tartósságot, válasszon minket, kérjen ajánlatot!

Miért érdemes minket megbíznia kirakatüvege kivitelezésével?

Mert garantálom:

  • a gyors ajánlattételt
  • a legmagasabb fokú minőséget
  • a precíz, pontos, rövid határidejű beépítést

Bízza profi szakemberre az üvegek előírásoknak megfelelő beépítését!

Könnyítse meg az életét azzal, hogy egy nagy tapasztalattal rendelkező szakemberre bízza üzlete kirakatüvegezésének megvalósítását! Mélyreható tudással rendelkezem az anyagismeret, a design, és a kivitelezés területén – Ez az Ön biztosítéka arra, hogy amit elképzelt, azt a legkiemelkedőbben fogjuk megalkotni!

Kérjen most árajánlatot üvegportál készítésére!