Egyedi üveg zuhanykabin

Esztétikus, egyedi és biztonságos üveg zuhanykabint szeretne? Egyediség a fürdőszobában! Szeretné, ha saját igényei szerint , teljes térkihasználtsággal készülne el zuhanykabinja?

Álmodjon magánnak egy üveg zuhanykabint, amely modern, esztétikus, és elegáns! mi segítünk önnek megtervezni és kivitelezni!

Az üveggel körbevett zuhanykabin minden fürdőszoba legszebb ékszere! Élvezze ezentúl a kényeztető zuhanyozást luxus  zuhanykabinjában! Lehet teljesen áttetsző vagy átlátszatlan, opálos, színes, mintás, de még a formája is kívánság szerint alakítható. Bármilyet is szeretne, ossza meg velem az elképzeléseit, és a lehető legpontosabban fogom megvalósítani!

Az általam készített zuhanykabin egyesíti magában
a tökéletesség, az esztétikum és a gondos kivitelezés esszenciáját!

Egy áttetsző üveg zuhanykabin hivalkodás nélküli, kifinomult megoldást jelent szinte térelválasztás nélkül. Miközben a vizet nem engedi át, a fényt annál inkább, ezért kisebb fürdőszobákban nem csupán szép, hanem praktikus megoldást is jelent, mert a teret optikailag tágítja és a nyitott tér érzetét kelti!

A fürdőszoba felújítása vagy megalkotása gyakran belsőépítészeti kihívás, és sokszor nagy stresszel jár. Ha már elhatározta, hogy időt és pénzt szán tervei megvalósítására, győződjön meg arról, hogy választása időtálló lesz, amibe érdemes befektetni. Egy üveg zuhanykabinnal hosszú távra tervezhet! Egy erős, tartós, értékes szépséggel gazdagíthatja általa az otthonát.

Az üveg zuhanykabin szempontjából nem számít, hogy milyen a fürdőszoba stílusa!

Egy üveg zuhanykabin elengedhetetlen, ha valóban minőségi terméket szeretne. Ha ezt választja, biztos lehet benne, hogy ezt a döntését sosem fogja megbánni. Az egyszerűsége és a szépsége olyan előnyökkel társul, amellyel egy előregyártott zuhanykabin sohasem veheti fel a versenyt!

Egy egyedi üveg zuhanykabin…
 • Csak minőségi biztonsági üveggel és szerelvényekkel készül
 • Helytakarékosan beépíthető
 • Időtálló, masszív kivitelű
 • Pontosan olyan lesz, amilyet szeretne – legyen szó a színéről, a formájáról, a méretéről
 • Tökéletesen illeszkedni fog fürdőszoba meglévő adottságaihoz
 • Szinte láthatatlan
 • Kielégíti a maximális igényeket
Az üveg zuhanykabin egy szempillantás alatt varázsolja a fürdőszobát tágasabbá, miközben stílusos, modern megjelentést kölcsönöz számára.

Egy egyedi üveg zuhanykabinnal nem csak fürdőszobája válik értékesebbé, hanem egész otthona is! Mi lesz a divat tíz év múlva? Erre még a profi lakberendezők és belsőépítészek sem tudják a választ. De az biztos, hogy a tiszta üveg időtálló szépség, az előnyei mindig is élni fognak, és emiatt biztos, hogy nem megy ki a divatból. Ez teszi az üveg zuhanykabint befektetéssé. Tartós értéket képvisel!

Tudta, hogy minden tiszta üveg tartalmaz némi vas részecskét, amely halványzöld árnyalatot kölcsönöz az üvegnek?

Ma már létezik olyan eljárás, mely a vasrészecskék többségét képes eltávolítani, és így szinte tökéletes üvegtisztaság biztosítható. Az eredmény csaknem láthatatlan, levegőszerű megjelenés! Egy ilyen zuhanykabin olyan kristálytiszta minőséget képvisel a fürdőszobában, mint a HD-tv a nappaliban.

Ha ablak van a fürdőszobán, az utolsó dolog, amit szeretne, hogy bármi is akadályozza a beáramló fény útját.

Egy üveg zuhanykabin ebből a szempontból is remek választást jelent. Nincs is annál nagyobb élmény, mint természetes fényben zuhanyozni, mintha csak a természet lágy ölén egy vízesés alatt frissülnénk fel. Egy ilyen zuhanyozás után biztosra vehetjük, hogy stresszmentesen indul a napunk.

A biztonság miatt sem kell aggódni!

Az üveg zuhanykabinok edzett üvegből készülnek. Ez az üvegtípus normál síküvegből készül, mely egy extrém fűtési és egy gyors hűtési folyamaton megy keresztül. Ennek köszönhetően az edzett üveg ötször erősebb lesz, mint a hagyományos üveg.  Fokozódik a hajlékonysága és a terhelhetősége.

A fürdőszobába csakis edzett üveg építhető be. Ez egy biztonsági üveg, amely egy esetleges baleset során sem fog éles részekre törni. Nagyon ellenálló, erős, de ha extrém magas keménységű ütés következtében mégis eltörne, apró, kerek élű darabokra hullik, melyek nem okoznak komoly sérülést! Az ajtót természetesen műanyag vagy gumi ütközők védik a hirtelen becsapódástól, így nyújtva tökéletes biztonságot.

Mi a helyzet a vízkővel?

Tudni kell, hogy az edzett üveg különleges gyártási folyamata a kemény víz ellen nem nyújt védelmet. De erre is van megoldás! Az üveg speciális vízlepergető bevonattal látható el, melynek több, fontos előnye is van:

 •  megakadályozza a vízkő lerakódását
 • higiénikus, gátolja a baktériumok szaporodását, emiatt nem kell agresszív fertőtlenítőszereket használnod az üvegen
 • vízlepergető és tapadásgátló
 • a felület tovább marad fényes, mintha csak új volna
 • könnyen tisztítható, bármilyen szennyeződés egyszerűen vízzel is eltávolítható
Mintás is lehet?

Átlátszó a maximális élményért, opálos a diszkréteknek, mintás az egyediséget kedvelőknek!

Ha szégyenlősek vagyunk, vagy egyszerűen csak jobban tetszik az átlátszatlan üveg, mely diszkréten elrejt, választhatunk savmaratott vagy homokfúvott üveget. Mindkettő matt, tejüveg-szerű megjelenést biztosít. Előbbi gazdaságosabb és könnyebben tisztítható, utóbbin csíkok, egyedi minták alakíthatók ki (utóbbit csak felületkezeléssel javasoljuk). Minket ugyan eltakarnak, de a fényt természetesen ezek az üvegek is áteresztik!

Milyen méretben választható?

Az üveg zuhanykabinnak nincsenek standard méretei. Minden elképzelést, kívánságot egyedileg teljesítek, ötvözöm elképzeléseit a meglévő tér adottságaival, így készül el a  személyre szabott, páratlan zuhanykabin! A felszereléshez és rögzítéshez elegáns fém szerelvényeket alkalmazok, ezek színének és típusának kiválasztása szintén teret ad az egyéniségnek.

A zuhanykabin ajtó a már meglévő vagy egy új, egyedi zuhanytálcára is építhető, ám a tökéletes élmény érdekében a zuhanytálca használatától eltekinthetünk. Végső soron ez jelenti a legkifinomultabb választást!

Kádparavánra van szükség?

Nem cserélné le semmi pénzért a kádját egy zuhanykabinra? De elege van abból, hogy tusolás közben elázik az egész fürdőszoba? A zuhanyfüggöny erre a problémára nem éppen elegáns megoldás, és ami még rosszabb, nem is higiénikus. Milliónyi baktérium telepszik meg rajta, nehéz tisztán tartani, és tusolás után persze azonnal ránk tapad. Kedvező áron esztétikus, praktikus, könnyen tisztítható, biztonságos üvegből készült kádparaván a kulcs lehet!

Ha igazán különleges, szemet gyönyörködtető, biztonságos üveg zuhanykabint szeretne, keressen fel minket!
Új, elegáns zuhanykabinja garantáltan profi munka! Ne feledje, az egyedi üveg zuhanykabin nyújtotta élmény semmivel nem pótolható!

KÉRJEN MOST ÁRAJÁNLATOT EGYEDI ÜVEG ZUHANYKABIN KÉSZÍTÉSÉRE!>>>