Egyedi üvegbútor

Esztétikus, egyedi és biztonságos üvegbútort szeretne?
Ez már a modern belsőépítészet csúcsa! Egy egyedi üvegbútort senki nem fog elfelejteni, hiába átlátszó, nem lehet csak úgy elmenni mellette, mindenki megcsodálja, körbejárja, megtapogatja, mintha nem hinne a szemének.

Üvegbútor?

Az üveg- és a bútoripar már régóta összefonódtak. Ma már elképzelhetetlen egy konyhai bútor, vagy egy szekrénysor tükör, vagy üvegfelület nélkül. Jellemzően elmondható napjaink lakberendezésére, hogy az üveg egyre nagyobb teret hódít. Számos előnye között szerepel a higiénikusság, könnyű tisztíthatóság, és a számtalan színválaszték. Az üvegbútorok kiegészítő világítással különleges hangulatot árasztanak a helyiségnek. Nagyon elegáns, letisztult stílusúak a teljes egészében üvegből készült bútorok, ha láthatatlan ragasztással állítják össze az üveglapokat, akkor az teljesen átlátszó, ezért beleolvad a környezetébe. Nem töri meg a teret, így növeli a helyiség optikai méreteit.

Legyen az üvegasztal, üvegfotel, egyedi akvárium, vagy csak egyszerű, méretre gyártott üvegpolc, számíthat ránk!

Mit kell tudni a biztonsági üvegről?

A ragasztott biztonsági üvegnél nem fordulhat elő sérülés, ugyanis töréskor az üveglapok közötti fóliaréteg egyben tartja az üvegfelületet. Az edzett üveg az ötször nagyobb terhelésnek is ellenáll, mint a hagyományos üvegfelület.

Ha igazán különleges, esztétikus, biztonságos üvegbútort szeretne, keressen fel minket!
Az üvegbútor teljesen egyedi lehet színében, méretében, formájában, megmunkálásában.

Kérjen most árajánlatot egyedi üvegbútor készítésére!