Egyedi üvegajtó

Esztétikus, egyedi és biztonságos üvegajtót szeretne?
A keret nélküli üvegajtók egyre népszerűbbek a modern építészetben, egyedi és esztétikus megjelenésükön túl különleges fény áteresztősséget tesznek lehetővé.

Az üvegajtó egyre divatosabb, nem csak irodákban!

Azon felül, hogy az üvegajtók rendkívül modern megjelenést biztosítanak, fény áteresztő képességüknek köszönhetően segítenek a térérzet javításában. A tévhittel ellentétben a modern üvegajtók hangszigetelése bizonyos hagyományos ajtótípusokénál magasabb, így biztosítva nyugodt környezetet akár munkához, akár pihenéshez.

Az üvegajtónak nem feltétlenül kell átláthatónak lennie!

Többféle szín és mintázat, esetenként fóliázás, savazás vagy homokfúvás segítségével kizárhatjuk a kíváncsiskodókat, a fény mégis bejut a helyiségbe.

Milyen típust válasszon?

Lehet egyszárnyú, többszárnyú, forgó- vagy tolóajtó, vagy akár parkolópályás üvegfal, minden esetben a meglévő tér adottságainak figyelembevételével válasszunk megfelelő típust. Mindenképpen kérjen tanácsot tőlünk, találjuk meg együtt a legmegfelelőbb megoldást!

Mit kell tudni a biztonsági üvegről?

A ragasztott biztonsági üvegnél nem fordulhat elő sérülés, ugyanis töréskor az üveglapok közötti fóliaréteg egyben tartja az üvegfelületet. Az edzett üveg az ötször nagyobb terhelésnek is ellenáll, mint a hagyományos üvegfelület

.Kellemetlen az ajtócsapkodás?

Úgy toló mint nyíló ajtóknál többféle szerelvény felszerelésével biztosíthatjuk a csapódás fékezését.

A törést megelőzendő rugalmas műanyag vagy gumi ütközőket szerelünk fel, ami tompítja az üvegajtó ütközését, így nem kell tartania a balesetektől.

Ha igazán különleges, esztétikus, biztonságos üvegajtót szeretne, keressen fel minket!
Az üvegajtó teljesen egyedi lehet színében, méretében, formájában, megmunkálásában.

Kérjen most árajánlatot egyedi üvegajtóra>>>