Egyedi üvegvitrin

Esztétikus, egyedi és biztonságos üvegvitrint szeretne?
Ez a bútortípus soha sem megy ki a divatból. Az üvegvitrin rendkívül elegáns megjelenést biztosíthat üzlethelyiségeiben, vagy éppen lakásában.

Emelje ki egyedi üvegvitrinnel termékeit!

A vitrinekben elhelyezett termékek szinte eladják magukat az üzletekben. Mintha múzeumi kiállítási darabok lennének, az üvegvitrinben figyelemfelkeltőbbek lehetnek például az ékszerek, régiségek, műtárgyak, sportolói elismerések vagy akár mobiltelefonok és még sorolhatnánk, hogy hányféle üzletben találkozhatunk üvegvitrinekkel.

Ezek a bútorok igazán teljesítik azt a szemléletet, ami kimondja, hogy „Mindent a szemnek, semmit a kéznek!” Ezért iskolákban is hasznosak lehetnek, hiszen az üvegvitrinekben tárolhatjuk az iskolai érmeket, díjakat, emlékeket, alkotásokat, melyeket csak szemlélhetünk, de zárható megoldással az illetéktelen kezektől távol tarthatjuk ezeket a kincseket.

A helykihasználás szempontjából is rendkívül hasznos az üvegvitrin. Gondoljunk bele, hogy mennyi minden elfér a polcain. A belsőépítészetben egyre nagyobb teret kapnak a légies megjelenésű vitrinek.

Az üvegvitrinek további előnyei

A legtöbb üvegvitrin nem csak biztonságos, de zárható is. Ezekben drága, értékes tárgyakat szoktak bemutatni. A múzeumok is szeretettel alkalmazzák ezeket, hiszen a kiállított tárgyakat gyönyörűen, esztétikusan is be lehet mutatni, és ráadásul biztonsági előnyeinek köszönhetően a vitrin zárhatóságával egyetemben az értékes régiségeket biztonságban tudhatjuk az illetéktelenektől.

 A jó üvegvitrin kifejezetten figyelemfelkeltő, de a LED technológiával ellátott vitrinek még sikeresebb megjelenést biztosítanak!
A LED nem csak csúcsminőségű fényt biztosít, de sokat spórolhatunk az áramhasználaton is, ha LED-es megvilágítást alkalmazunk. Megvilágított térben a tárgyak sokkal jobban mutatnak. Az egyszínű világítással esztétikusabb az üzleti vitrint megvilágítani, a színes LED-del, pedig a kirakatba célszerű helyezni a vitrint. Az üvegpolcos vitrinek módot nyújtanak ahhoz, hogy az alatta lévő polcokra is szórt fény jusson, ami által a többi tárgy is láthatóvá, kiemelkedővé válik.

Mit kell tudni a biztonsági üvegről?

A ragasztott biztonsági üvegnél nem fordulhat elő sérülés, ugyanis töréskor az üveglapok közötti fóliaréteg egyben tartja az üvegfelületet. Az edzett üveg az ötször nagyobb terhelésnek is ellenáll, mint a hagyományos üvegfelület.

Ha igazán különleges, esztétikus, biztonságos üvegvitrint szeretne, keressen fel minket!
A üvegvitrin teljesen egyedi lehet színében, méretében, formájában, megmunkálásában.

Kérjen most árajánlatot üvegvitrin készítésére!