Üvegkorlát

Esztétikus, egyedi és biztonságos üvegkorlátot szeretne?
Manapság az üvegkorlátot a legtöbb modern környezetben megtalálhatjuk, egyre népszerűbb belső- és külső építészeti megoldásokban egyaránt, ráadásul az üveg nem korrodál, nem kell festeni, karbantartani.

Lecserélné régi, időjárástól elnyűtt korlátját ezúttal valami tartósabb és praktikusabb, ugyanakkor biztonságos, modern és tetszetős darabra?

Zavarja, hogy erkélykorlátja eltakarja a csodás panorámát? Olyan lépcsőkorlátot szeretne, mely nem fosztja meg otthonát a természetes fénytől, és optikailag tágasabbá is teszi a teret? Válasszon üvegkorlátot! Az üvegkorlát egy megbízható, stílusos, ízléses és időtálló szépség, mely mindenhol tökéletesen betölti a rá bízott funkciót!

Ha meghallja ezt a szót, hogy üvegkorlát, három dolog jusson eszébe:

fény, tér, panoráma.
SZÉPSÉG ÉS PRAKTIKUSSÁG!

Az üveg különleges anyag! Nem hiába élnek a mesebeli királyok üvegpalotában! Ahogy a fény megcsillan az üvegen, azt a páratlan hatást sem a fa, sem a fém nem tudja elénk varázsolni.

Ha szeretné régi, elhasználódott korlátját újra cserélni, vagy csak egyszerűen friss stílust szeretne kölcsönözni otthonának vagy irodáinak, válasszon üvegkorlátot!

Az üvegkorlát egyszerre testesíti meg a modern stílust, a klasszikus eleganciát, a tartósságot és a biztonságot!

Bizalmatlan amiatt,hogy az üveggel nem teremthető olyan meleg, barátságos hangulat, mint egy fa korláttal?

A fa valóban egy olyan természetes ősi építőanyag, amely meleg és közel érezzük a szívünkhöz. De vajon nincs okunk ugyanennyire szeretni az üveget? Az üveg éppen olyan, mint mi emberek! Mindannyian egyszerre vagyunk erősek és törékenyek. Bár az üveg hűvösnek tűnik, mint a jég, nem esik nehezünkre, hogy szeressük, és rájöjjünk mennyire hasonlatos hozzánk.  Egy gyönyörű panorámát vétek elpazarolni.

Megfelelő kivitelezéssel szinte láthatatlan, egybeolvad a környezettel a teraszunk!

Készüljön fel rá, hogy ha üvegkorlátot választ, az otthonának vagy irodájának egyik legékesebb pillére lesz, mely összefogja a teljes berendezés arculatát!

Ha az üvegkorlát mellett dönt, az nem pusztán kifinomult ízlésre vall, hanem bölcs megfontolásra is! Az üvegnek ugyanis behozhatatlan előnyei vannak a fa-, illetve a fém korlátokkal szemben!

Miért választanak egyre többen üvegkorlátot? Időtálló és minimális karbantartást igényel!

Ellentétben a fával, vagy a fémmel, melyeket rendszeresen ápolni kell ahhoz, hogy megőrizzék a szépségüket, az üvegkorlát nem igényel különleges bánásmódot ahhoz, hogy évek múltán is olyan tetszetős legyen, mint a beszerelése napján. Nem kell terhet vennie magára sem fizikailag, sem anyagilag annak érdekében, hogy szép állapotban tartsa üvegkorlátját. Az üveg nem korrodál, nem penészesedik, nem repedezik! Nem kell festegetnie, vagy speciális védőanyagokkal kezelgetnie! Tisztán tartásához elegendő ugyanazt az üvegtisztítót használnia, amivel ablakait is tisztítja.

Kültéren, például az erkélyen, a korlát ki van téve az időjárás viszontagságainak, ahol a nap, a szél és az eső is támadja. Ha korlátunk fából vagy fémből van, a folyamatos védelem ellenére sem mindig sikerül megóvni az elhasználódástól. Az üveg azonban mindennek ellenáll, és még a szélsőséges időjárást is kiválóan tűri. Remek védelmet nyújt a szél ellen is!

Biztonságos!

Amikor korlátot választunk, a szépség mellett a biztonság a fő szempont. Az üvegkorlát olyan, akár egy láthatatlan akadály, mégis sokszor biztonságosabbnak bizonyulhat a hagyományos oszlopos vagy rácsos korlátoknál. Ezekre a gyerekek könnyen felmászhatnak, de előfordulhatnak olyan balesetek is, melyek során a rácselemek közé szorul a kicsi keze, lába, ne adj’isten a feje. Az üveglapra nem lehet felmászni, és a panelek közötti rések olyan keskenyek, hogy oda nem szorulhatnak be sem a gyerekek, sem a háziállatok.

Kertünk legszebb éke lehet, ha van úszómedencénk, azonban komoly veszélyforrást jelenthet a kisgyerekekre, ha nincsen körbekerítve. Egy hagyományos fa vagy fémkerítés viszont megakadályozza, hogy a vízben gyönyörködhessünk. Ezért ha egyszerre szeretnénk megőrizni a medence szép látványát és biztosítani, hogy gyermekünk ne eshessen a vízbe, a legjobb választást feltétlenül egy üvegkorlát jelenti!

Az üvegkorlát edzett-ragasztott biztonsági üvegből készül, mely rendkívül ellenállóvá teszi a sérülésekkel szemben.
Ha mégis eltörne  a közte lévő erős fólia egyben tartja a korlátot és így csak egy üvegcserére lesz szükség bármiféle sérülés nélkül. Az üvegkorlát ezért is a legbiztonságosabb!

 

Kérjen most árajánlatot egyedi üvegkorlát készítésre!

Nézze meg a többi elkészült üvegkorlátot is >>>

Nem foszt meg a szép kilátástól!

Ha otthonunkból páratlan panoráma nyílik a környező tájra, vagy éppen a kezünk munkáját dicsérő kertünkre, igazán bosszantó, ha az erkélykorlát megfoszt a szép látványtól. Üvegkorláttal nem kell többé mérgelődnünk emiatt! Mivel az üvegkorlát nem szakítja meg a vizuális kapcsolatot a belső és a külső tér között, kifejezetten alkalmas erkélyre, tetőtéri teraszra és irodába is. Ha üvegkorlátunk van, gyermekünket is jobban szemmel tudjuk tartani, ha a kertben játszik.

A teret világosabbá és optikailag nagyobbá varázsolja!

A belső üvegkorlát nem csak friss, modern designnal ajándékoz meg, hanem abban is segít, hogy otthonunk, irodánk tágasabbnak látszódjon! Mivel átlátszó, a tér nagyobbnak, nyitottabbnak, és barátságosabbnak tűnik. Ezért jelent ideális megoldást kis alapterületű, galériás lakásokba is. Nem gátolja a természetes fény útját, ezért világos, fényárban úszó környezetet teremt otthonunkba vagy irodánkba. Ráadásul a világosság kedélyállapotunkra is pozitívan hat!

variálhatóan beépíthető!

Az üvegkorlát változatosan beépíthető, kérhető hagyományos oszlopos, modern pontmegfogásos, vagy a nagy népszerűségnek örvendő, lebegő hatást keltő, rejtett rögzítésű típusban is.

Egyedi igények szerint alakítható!

Ne aggódjon privát szférája miatt! Ha csak az üveg fényáteresztő tulajdonságát akarja élvezni, de szeretne a kíváncsi szemek elől elzárkózni, kérhet opálos, matt, selyemfényű, egyedi mintákkal ellátott vagy színezett üveget is. Bármilyen kívánságát örömmel teljesítjük!

Bármely környezetbe tökéletesen illeszkedik!

Egy üvegkorlát láttán sokaknak a luxus jut eszébe, és el sem tudják képzelni, hogy kisméretű otthonukba ezt válasszák. Az üvegkorlát valóban modern, elegáns és lenyűgöző, ugyanakkor praktikus választás, mely mindenki számára a legideálisabb megoldást nyújthatja. Használja ki az üvegkorlátban rejlő lehetőségeket! Rugaszkodjon el a megszokott fakorlátok gondolatától, melyek megfosztanak a fénytől, a térélménytől. Legyen szó kis vagy nagy lakásról, irodáról, kiállítóteremről, kávézóról, vagy étteremről, az üvegkorlát mindenhol elragadó és előnyös megoldást jelent kedvező áron.

Nyűgözze le családját, barátait, üzletfeleit, ügyfeleit vagy éppen vendégeit az üvegkorlát eleganciájával!
Élvezze az üvegkorlát nyújtotta fényárt, kilátást és biztonságot! Spórolja meg azt a temérdek kiadást, melyet egy fa vagy fém korlát karbantartása jelent! Kérjen árajánlatot, egyedi kívánságait is szakszerűen teljesítjük!

Kérjen most árajánlatot egyedi üvegkorlát készítésre!