Üvegtető

Esztétikus, egyedi és biztonságos üvegtetőt szeretne?
Manapság az üvegtető egyre elterjedtebb eleme a modern építészetnek. A tartóssága, az üveg fényáteresztő képessége, esztétikai megjelenése, hőszigetelő képessége révén fokozódó népszerűségnek örvend.

Milyen típust válasszon?

Előtető: ez egy igen gyakori építészeti megoldás. Leggyakrabban a bejárat feletti részen, vagy a frontoldalon kerül kialakításra az épületen. Rendkívülien esztétikus, elegáns, praktikus megoldás. Ez az építészeti kivitelezés nem csak dísze lehet az épületnek, hanem akár védelmet is nyújthat az épületbe be- illetve kilépőknek az időjárási viszontagságoknak. Remek védelmet nyújt a szél, csapadék (eső, hó, jégeső), és a tetőről széllel lehordott egyéb hordalékok ellen.
Erre a célra a legmegfelelőbb megoldás a biztonsági üveg alkalmazása. Rögzítésüket tekintve lehet, faszerkezetes, leszorítós, pontmegfogásos, konzolos, függesztett, fémszerkezetes. Bármilyen méretben elkészíthető, biztonság szempontjából kiváló védelmet nyújt.

Üvegterasz: ez a termék nagyon népszerű a családi házak építésénél. Számtalan előnnyel jár ez a kivitelezés. Készítethetünk télikertet, ahol az időjárástól függetlenül, akár a téli időszakban is a védelmet nyújt. Befogja a nap melegét és bent is tartja azt. Védelmet nyújt a rovarok, szél, eső, hó, por és a falevelek ellen. A téli hónapokra a virágok nagyszerű otthont kaphatnak, és a kerti bútorok sem károsodnak. Bárkinek ajánlott, aki tudja, hogy terasza növeli az ingatlana értékét. Egy rendkívül esztétikus, igényes megjelenést kölcsönöz a háznak.

Üvegkupola: ezt a típust célszerű már az épület tervezési fázisánál számításba venni, mert az utólagosan nehezebben kivitelezhetőek és sokkal nagyobb munkát is igényelhetnek. Az üvegkupola az épület díszét is képezheti, de talán legfontosabb előnye, hogy rengeteg természetes fényt juttat a térbe.

Mit kell tudni a biztonsági üvegről?

A ragasztott biztonsági üvegnél nem fordulhat elő sérülés, ugyanis töréskor az üveglapok közötti fóliaréteg egyben tartja az üvegfelületet. Az edzett üveg az ötször nagyobb terhelésnek is ellenáll, mint a hagyományos üvegfelület.

Ha igazán különleges, esztétikus, biztonságos üvegtetőt szeretne, keressen fel minket!

A üvegtető teljesen egyedi lehet színében, méretében, formájában, megmunkálásában.
Kérjen most árajánlatot üvegtető készítésére!